søndag den 6. november 2011

Late Night

Late Night Lørdag er en farverig cocktail af smagsprøver fra tidens bedste scenekunstnere. Her blændes der op for et unikt lørdagshow ca 6 gange i løbet af sæsonen, hvor rammerne er frie og publikum involveres aktivt - det sker altsammen på Nørrebro Teater.

Late Night Lørdag den 5. november 2011 var igen en hyggelig og begivenhedsrig lørdag med Christian Fuhlendorff (en af tidens største komiker) som vært - og ikke mindst alle de andre talenter.









Skønne aftenstemninger, og dejlige oplevelser sammen med børnene. VI glæder os, hver gang vi skal afsted, og opleve noget nyt, spændende og anderledes. Altid fyldes vi med øjenåbenere, og stifter bekendtskab med nye spændende talenter. Denne lørdag var ingen undtagelse, hvor vi bl.a oplevede







Tobias Dybvad, vinderen af årets Comedy Galla Talentpris, gav prøver på talentet, fik fyret godt op under publikum.


Analogik  - et meget atypisk band, der spiller festlig polka-jazz-balkan-tango-hiphop-elektronika-sømandsmusik - deres musik  er utrolig medrivende og vildt levende.




Linie 3 Jam – Skæv satire, men ærgerligt for de tre gæve gutter, deres sceneshow blev lidt tungt, men var det opført som et selvstændigt satirisk teaterstykke, havde de helt sikkert kunne tage kegler.


Ida Gard - et nyt spændende talent, som lige har udgivet sin første CD i eget pladestudie.






Jan Hellesøe - Trylleri og mageløs magi - er morsom og medrivende - hans talent skal nok blive verdenskendt.

Mike Sheridan –  hamrende dygtig fyr, et bragende følsomt talent, som afslutttede aftenen med eftertænksom elektronika - hans tilgang til opbygningen drager tanker hen imod Jean Michel Jarre.


I denne sidste video kan du se Jan Hellesøes magi og lytte til Mike Sheridans musik - en god kombo, hvis du spørger mig.



 

Ingen kommentarer: