fredag den 21. juni 2013

Less is more - Lazy Living

Rene minimalistiske linjer, der emmer af nordisk hygge med et twist. Rå med masser af naturmaterialer. Fokus er på velvalgte ting som skal være fleksible i  indretningen. Stolen af høj håndværksmæssigt kvalitet er lavet af teak med dertil håndsyede hynder og pude i naturligt kernelæder, pryder nu foran pejsen.  Plastiktæppet kan vendes så det enten fremtræder hvidt med sort mønster eller som vist, en beslutning, som jeg overlod til sønnen DJ Razzer. Han mente, det var mere praktisk med den sorte baggrund. Begge dele præsenterer sig pænt, afhængig af udtrykket man ønsker.Sådanne nogle som os bliver vist aldrig færdige med at indrette


Mille

3 kommentarer:

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Flot plastiktæppe ... og en DJ Razzer der hygger sig i designe møblerne!

God weekend, Mille.

*SMIL* herfra ...

PS. Er du opmærksom på, at Google Reader træder ud af funktion den 1.7.? Derfor er det en rigtig god idé at tilføje en ny widget - f.eks. Bloglovin' - så dine følgere kan nå at skifte dertil, mens de endnu har dig på listen. :-)

Krearier sagde ...

Hvor ser det skønt og afslappende ud :)

Design À la Camara sagde ...

Lisbet: Mega lækkert - havde ellers forsvoret ikke at skulle have det i mit hjem - som det ligger nu præsenterer det sig smukt, alt imens tankerne kredser sig om at finde det RIGTIGE tæppe. DJ Razzer er SKØN og utrolig underholdende, når han folder sig ud. ....Er OBS på de nye ændringer.

@Krearier: ...DJ Razzer er det levende bevis på at indretningen lever op til alle hverdagens krav :-D