onsdag den 14. marts 2012

Påskeophold på Søvilla Kro & Motel (1)


Tror jeg har skrevet det før, at 2012 tyder så meget på et år med rigtige mange spændende overraskelser.

I går tikkede det ind med en SMS: Tjek din mail. 

Her er en lille teaser på, hvad mailens behagelige indhold bød på - Hej Mille og DJ Razzer: Kom til at bestille dagens tilbud hos msn. Besøg hos Johnny & Michael i Køge :-) - Glæd jer.


Søvilla Kro og Motel -  Foto-arkiv ©  
Søvilla Kro og Motel -  Foto-arkiv ©

Det jeg har fået oplyst er at Søvilla Kro & Motel går for at være en skøn, traditionsrig kro med en historie, der rækker helt tilbage til 1929 - tæt ved skov og strand.  Derudover har  Kroen netop slået dørene op igen efter en gennemgående renovering, men de gamle traditioner og den ægte krostemning er holdt  i hævd. Vi glæder os allerede. 

Mille

6 kommentarer:

MilleVanille.blogspot.com sagde ...

Hej Mille
Altås kan jo kun sige at de nye ejere er ved at få den op og køre igen efter de tidligere ejere virkede havde skidt i nælderne(genbrugt tidligere serveret mad). SÅ de har fået et godt ry igen. Min mor og far fejre deres bryllup der i 1974 også bor jeg 1 km derfra. Udsigten er fin men det ligger ud til en meget trafikeret, men i gamle dage var det jo vejen til københavn for hestevognskøretøjer...idag er den dobb sporet...men udsigten til revlen og det fredet fugle resevat er god ;O)
og maden skulle være skøn...
Så held og lykke og god tur

mvh Tine/ MilleVanille

Design À la Camara sagde ...

@Tine: Spændende, især meget interessante og personlige historier du disker op med. Dejlige vinkler at få med.

Iiih, det kunne have været hyggeligt lige at hilse på dig - kære blogven, hvis det ikke var fordi du er i Belgien og støve diverse markeder op.

Vi skal nok gøre vores til for at få det bedste ud af det.

Har modtaget en skøn og gennemført pakke fra dig - indlæg er snart på vej - er stadig noget høj over så indbydende du havde pakket det hele ind.

MilleVanille.blogspot.com sagde ...

hiihihi godt du kunne pløje dig igennem, alle stavefejl og tastefejl...sidder ellers i en IT afd her, men telefonen kimer også går multitasking lidt fløjten, når man både skriver på blogs og hjælper brugere...

men ja vi er i Belgien fra tirsdag til søndag i Påsken. Glæder mig nu må vi se hvor mange markeder det bliver til... Vi skal jo også i Disney ;O)

Design À la Camara sagde ...

@Tine: No problem! - Det sker i den grad også for mig :-D ...sååå, ryster vi bare tastaturet. God arbejdslyst.

Det bliver så vild en tur i skal på - har aldrig været i Disney selv, Belgien har dannet rammen om et arbejdsliv, og selvfølgelig blevet tonset igennem på kryds og tværs for andre seværdigheder - så vi er mange, som ser frem til en billedreportage set med dine øjne.

Senest har DJ Razzer lagt ind på en tur til Færøerne - det har jeg lovet at vi gør til hans non-firmation - hvorvidt Disney er et trækplaster hos ham, må vi se om det er noget han lyster. Back to work :-

Gitte sagde ...

Hvor ser der hyggeligt ud på den kro...stemningsfyldt og god mad hører jeg. Det er lidt ærgerligt, hvordan dårligt ejerskab kan ødelægge et godt ry. Dejligt med sådanne overraskelser i hverdagen, og tusind tak for dit fine indlæg - det glæder mig, at du også holder af mine streger ;-) Knus og en dejlig weekend til jer.

Design À la Camara sagde ...

@Gitte: Kendte ikke til kroens før-historie før Tine skriblede lidt om det - men det at blive overrasket er der lige en ekstra dimension - og senest fra dig også - altså Gitte, jeg er VILD med det, dine streger, din humor - og tusind tusind tak - knus fra en stor fan. Og skøn weekend til jer.