onsdag den 25. juli 2012

Belgisk melsæk

I juni måned fyldte bloggen MilleVanille 1. år - lige før hendes eget bryllup - så det blev fejret med en rundhåndet og en særdeles gavmild fødselsdags-give-away til de mange som deltog - og jeg har det som om jeg har tidlig fødselsdag, når man skal hente pakke på posthuset -  jeg har været så heldig at vinde en belgisk melsæk i groft, tætvævet sækkelærred med ret fantastiske intense grågrønne striber - 125 x 55 cm.

Der har været mange tanker i spil, mon sækken bliver nu til en STOR rygpude til loungen? - Den ville passe suverænt -  i løbet af vinteren vil den gøre sig godt som flydepude indendøre.  I kassen lå der også et super sødt kort og en ekstra lille gave - grøn sencha te m/lemonsmag - den vender jeg tilbage til i et andet indlæg - for DJ Razzer kom med et forslag vi lige skal teste af. Så mens vi tester af - kan du jo smutte ind forbi bloggen MilleVanille, hvis du ikke kender den i forvejen.

Hvad siger I - er sækken ikke helt utrolig suveræn?


Mille

2 kommentarer:

MilleVanille.blogspot.com sagde ...

wauw for et indlæg tak for det smukke billeder. Jeg har en sæk mere og jeg tror jeg prøver at kaste mig ud i en firkantet puf til vinter. Har set i Krusemynthe i Hornbæk der har de en firkanet puf i kraftig hørlinned og så er der trykt tal på..
Tak endnu engang

klem fra Tine

GitteBlinkilde sagde ...

Jow - Helt igennem en suveræn sæk - tillykke med den :-)
Tine er en meget rundhåndet og gavmild kvinde.