lørdag den 2. juni 2012

Ledreborg Slot 2012: Tiltrængt ispause

Det er sin sag at være klædt på til en forventet naturvandring med mudder til knæene  og så komme afsted på en anden hurtigt arrangeret med god velvilje af arkitekten og formanden fra Gentofte afdeling  i Dansk Vandrelaug

designlacamara.blogspot.com
Ledreborg Slot © Photo By Design Á la CamaraDa vi kom ud af skovbrynet, var vi flere, som var ved at koge over af varme i hhv. gummi - og vinterstøvler. Vi var ikke inde på Lejre museet - men istedet tog vi en hurtig snuser i museums-butikken - som helt klart er et nærstudie værd.
Er man til godt håndværk, hjemmelavede lækkerier og historisk interesseret m.m. - er der meget at komme efter i museumsbutikken - vi var der kun ganske kort - men som altid lige et hurtig smugkig på det du kan købe.
Designlacamara.blogspot.com
Ledreborg Slot © Photo By Design Á la CamaraEllers var det fluks hen til isboksen og finde et par læskende is efter eget valg og ellers få tanket lidt vand på flaskerne. Ro og hvilen ben, nyde varmen og de kolde is -  på en af de store sten udenfor - før turen gik videre ud over markerne og forbi golfbanerne langs med Tårnalleen - og der blev gået rask til den. På intet tidspunkt var der klagen eller jamren fra drengene - de gik til den fra A til Z.


And don't forget to keep up-to-date with the latest kids corner tips by following me on


Mille

4 kommentarer:

Prinsesse Suh sagde ...

Hvor ser det bare skønt ud!

anette lyskjær sagde ...

Ingen sag, når man har et par velopdragne drenge med på turen.
Hils dem og sig "Godt klaret".

Frøskuffen sagde ...

Ha ha. I stakler. Der var ellers mulighed for at anskaffe sig nogle nye sager til futterne i butikken, kan jeg se. Den butik kunne jeg godt have tænkt mig at se nærmere på.

Gitte sagde ...

...og i det vejr er det hårdt tiltrængt med en dejlig is...skønne billeder du viser...knus