tirsdag den 7. februar 2012

DIY: Knappemagneter

© By Design Á la Camara
Et par af knappeknagerne gav en del knas, da de gik ud af deres gevind og ødelagde en del af træet.

Især en mellem og en lille - selvfølgelig til stor irritation.

Men, i stedet for bare at ærgre sig, og blive endnu mere irriteret, er de nu blevet omdannet til knappemagneter. Forsiden og ikke mindst bagsiden af knageknapperne, når gevindet river sig løst -
resultatet taler for sig selv.


Ovenviste magnetmand har mange år på bagen og udtjent sin pligt. Magneterne er pillet ud og rengjort. Knageknapperne (bagsiden) er nu udboret med træbor i størrelse og dybde svarende til magneterne, jeg har finrevet en del træ, blandet det med trælim og lappet sidekanter. Magneterne er efterfølgende limet fast med brug af  limpistol.

Så nu er det ikke længere knageknapper men magnetknapper - upcyckling i bedste forstand - og endnu et sjovt indslag i boligen.


Upcycling from hooks to magnets © By Design Á la CamaraMille

3 kommentarer:

anette lyskjær sagde ...

Det var der KNAP så godt, Mille ;) - nej, sådan skal den ged barberes.
Tak for tip og DIY, Mille.

Unknown sagde ...

Sikke en god idé, Mille. Men jeg er selvfølgelig meget ked af at knapperne gik i knas - skriv lige en mail til mig om hvor mange og hvilke - jeg sender nye! Knus; Heidi

Design À la Camara sagde ...

@Anette: ....SMILER, det brude have været overskriften til indlægget: Knap så godt :-D - men det lykkes at få noget godt ud af det.

@Heidi: Nød lærer nøgen kvinde at spinde - og tak - fin fin service og gestus - lad os tage den sammen med bestillinger for ultimo april.