lørdag den 22. oktober 2011

Feminamesse (6) - Danish Art


© By Design Á la Camara
På selve Feminamessen på 1. sal var der lavet en slags kunstallé - og den var rigt og flot præsentret af forskellige kunstnere her i blandt to kendinge, som stod side om side. Jeg vil ikke komme så meget ind på de forskellige udstillere for nuværende - men nyd øjeblikket og måske får du selv lyst til at tage på FEMINAMESSEN til næste år.
© By Design Á la Camara

I kommer til at at høre meget mere om kunst og mere i dybden - det kommer til at ske hos Danske Indretningsblogs (DIB), hvor jeg fremover vil være fast gæsteskribent ca. 1. gang om mdr. - et samarbejde som jeg ser rigtig meget frem til og hvis du ikke allerede er medlem hos DIB på bloggen eller via Facebook - så skynd dig at melde dig til. For der kommer til at ske rigtige mange fremtidige tiltag til gavn og glæde for mange.


© By Design Á la Camara

 Hvad det er Gitte og Bettina har fået i poserne - kan du se hér.

Side om side i små hyggelige kunstbåse holdte billedkunstnere Gitte Valentiner-Branth og  Bettina Holst hinanden med godt tøseselskab - super flotte værker med hver sin kunststreg. Er du interesseret i nogle af værkerne eller bare gerne vil vide mere,  kan du kontakte de to kunstnere  direkte på deres respektive hjemmesider:


Gitte Valentiner-Branth:  http://purecolours.dk/ og Bettina Holst: http://bettinaholst.dk/Til venstre: Bettina til højre: Gitte ©  By Design Á la Camara
Søde og dejlige kreative mennesker - som er godt trætte efter lang forberedelse, intensivt malerkursus og meget lange udstillingsdage på en godt besøgt messe.


Mille

2 kommentarer:

Gitte Valentiner-Branth sagde ...

Hej Marianne - wow det ser godt ud, tak for omtale og super god week-end til dig, stort knus Gitte

Design À la Camara sagde ...

@Gitte: Selv tak - Kæmpe flot kunstarrangement I begge havde fået stablet på benene - og dejligt at få gensyn med jeres kunst.