torsdag den 14. juli 2011

Pop Art i udestuen (1) - True Romance


foto-arkiv.dk ©
Art Wall Mural fototapet er tegnet og nøjagtig gengivet af Tee Buzz´ stil og image er helt i tråd med  den nu afdøde, men højt respekterede og meget populære pop art kunster Roy Lichtenstein.

Fototapetet, der skal op, er selvfølgelig denne bedårende kvinde med langt smukt skinnende hår og utrolige lange og tætte øjenvipper, store våde øjne med tårer, der står konstant på spring - hel utrolig symetrisk ansigtsform.
 foto-arkiv.dk © - eksempel på, hvordan det kan se ud.mål  Mål 1,83m x 2,54 m

Dette fantastiske mesterværk er et typisk  og gennemført Roy Lichtenstein kunstværk - brugen af dots (fotoprikker), giver en helt utrolig effekt - billedet virker utroligt levende - det giver saft og kraft til rummet. Hvad kan jeg sige, faldt pladsk for denne smukke grædende kvinde - det er da "True Romance"

Udestuen er ved at få en total makeover - og er selvfølgelig selv spændt på resultatet, af en anderledes helårs-udestue, med knald på farverne, design, popart på endevæggene mixet med fabriksstilen - er sikker på at det bliver så fedt og anderledes rum - et rum, der rykker.


Mille

3 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Billedet tager også mig med storm! Er meget spændt på at se flere billeder fra din udestue!

Design À la Camara sagde ...

Hej Onkel Anne: Der skal nok komme masser af billeder - glæd dig - det bliver rummet, man har lyst til at opholde sig i :-D

Frøken Anker sagde ...

Hej Mille

Et spændende projekt, du har gang. Dit hus lyder spændende

Hav en dejlig sommer