fredag den 3. december 2010

Fuglekvidder på første parkét

Stort fuglebur (ca. H 50 cm) i fransk fil-de-fer er udstyret med massevis af krummelurer - både i toppen, på siderne og de små fødder. Der er en fast bund midt i fugleburet, hvor man fx kan stille et stort bloklys kantet med mos. 

Eller gør som Design À la Camara fyld det med kunstige æbler og små nostalgiske julekugler. Skab endnu mere hygge og sæt det hele på et lille stykke skind.


© By Design Á la Camara

Apotekerflaskerne med adventsnr. 1-4 er indkøbt i Netto. Julekuglerne med guldmønster er fundet i gemmerne og  fået påsat organzabånd, der matcher. Båndet har et fint ståltråd inde i "guldbanerne" og derfor utroligt nemt at forme.


© By Design Á la Camara

De mundblæste limegrønne julekugler er hjemhentet fra Schweiz for år tilbage. Guldbåndet er specielt, idet man trækker i to tråde, og derved fremkommer der en fantastisk rosette. De hvide perlebesatte fugle og æbler er fundet hos Dekoratørens Lagersalg. Buret er fra Chic Antique.

For god ordens skyld skal jeg nævne at billederne er fra sidste år - intet af ovenviste julepynt kommer frem i år - men måske du kan lade dig juleinspirere.


Jeg håber meget, at du har lyst til at følge med - det kunne også være rigtig hyggeligt at få en hilsen eller en kommentar til indlæggene./Mille

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er så smukt og anderledes, så hvorfor skal det ikke frem i år? Mille, det er unikt;-)

Frøken Anker sagde ...

Der skal ikke meget til at hygge. Det er flotte farver, du har valgt :-)

Design À la Camara sagde ...

@Isa: Tak, dejligt at høre - men det bliver ikke i år, da vi går og ordner stuen. Der kommer en smule rundt omkring men ikke meget.

@Frøken Anker: Nej - helt enig - holder meget af limegrøn, det er en farve der er god til lyse op.

Anonym sagde ...

Jeg havde helt gelmt at i er ved at male, nej så er der ikke plads til så meget pynt ;-)
Ha`en dejlig aften

Design À la Camara sagde ...

@Isa: m...man kan ikke huske alt - og skøn 1. december til dig.